Квадрат Дизайн предлага Дизайн, Проектиране и Производство – цялостно обслужване при създаването на рекламни стелажи от шперплат и дърво.

Контакти

град Провадия 9200
+359 898 390 930
+359 895 454 407

Последвайте ни

Телефон: +359 898 390 930
Пишете ни: office@squaredesign-bg.com
Не се колебайте да се свържете с нас, за да ни зададете вашите въпроси
Individual Projects

Проект съобразен
с вашите нужди

Имате нужда от рекламни стелажи, изделия или съоръжения, които да представят продукта по точния начин в магазина, да съблазни и информира клиента, да генерира видимост и допълнителни продажби – вече сте на точното място.

На база нашия опит ще ви предложим множество решения за да ангажираме истински потребителя и да подхраним интереса му към вашата марка. 

Приемаме работата си като предизвикателство, което дава възможност на нашия екип от да създаде успешните материали за вашите ТОП кампании – устойчиви, невероятни, по-зелени и ефективни.

Индивидуален проект за Cappy Роса

Индивидуален проект за Queens

Flat Pack стелажите ни се сглобяват без инструменти и крепежи - директно в магазина!
Flat Pack

Стелажи от шперплат
без крепежни елементи

Без крепежни елементи или така наречените plywood flat pack displays. Този метод е много подходящ при големи серии на производство поради предимството, че върху един палет може да бъдат транспортирани повече от 30 стелажа наведнъж. Изработват се от брезов шперплат – 100% рециклируем материал от възобновяем източник.

Кратки срокове на производство, неограничение в детайли, форми и дизайн стелажите без крепежни елементи са сигурен начин, че сте избрали най-добрия вариант откъм оптимизация на разходите за изделие, транспорт, складиране и използвани ресурси.

Чрез избора на този тип дисплеи за вашата кампания заявявате отговорността си към околната среда и се свързвате директно с потребителите, които търсят знак за устойчиво развитие от бранда. 

Разгледайте част от проектите ни

Търсите готови решения?

Вижте нашите стелажи по каталог