Square Design is a company specialised in the design and production of POS displays made from wood and plywood and offers customer care throughout the entire process.

Контакти

Provadia 9200
+359 898 390 930
+359 895 454 407

Последвайте ни

Телефон: +359 898 390 930
Пишете ни: office@squaredesign-bg.com

Cappy & Роса

Category: Индивидуални проекти
Акцентът тук е да съобразим дизайна с комбинацията от два продукта – Cappy & Роса.

Нашият клиент Coca Cola е добре позната на всички компания за производство на напитки. Портфолиото им включва повече от 200 марки и хиляди напитки по целия свят, от безалкохолни напитки и вода до кафе и чай. Възложено ни бе да създадем дизайн и съответно произведем перманентен рекламен дисплей. 

Акцентът тук е да съобразим дизайна с комбинацията от два продукта – CAPPY & РОСА. Видимост и достъпност на продукта, насоченост и ангажираност на детската аудиторията бяха възложените стратегически цели от нашия клиент при избора на дисплеи за производство.

Вдъхновени от детското въображение избрахме да отговорим на поставените изисквания, като създадем конструкция с раздвижена и неправилна форма. Без рамки и граници, каквито са вдъхновяващите ни деца.

Изпълнихме проекта залагайки на свеж и атрактивен дизайн, устойчиви материали, които правят дисплея забавен и интересен, като детска игра!