Square Design is a company specialised in the design and production of POS displays made from wood and plywood and offers customer care throughout the entire process.

Контакти

Provadia 9200
+359 898 390 930
+359 895 454 407

Последвайте ни

Телефон: +359 898 390 930
Пишете ни: office@squaredesign-bg.com

Дървесината сама разказва
своите предимства

През 2016г. създадохме Квадрат Дизайн ЕООД. С цел и идея да предложим алтернативи и нестандартни решения там, където вдъхновението и хъса да бъдеш иновативен е важно. В Квадрат Дизайн сме специализирани в създаването на рекламни изделия, стелажи и продукти от шперплат и различни видове дървесина.

Успешно наложихме на брандовете в България алтернатива на стандратните до момента изделия. Дървесината сама разказва своите предимства. Никой не може да устои на топлината, устойчивостта и красотата, която създава.

Диана Шушкова /съосновател на Квадрат Дизайн/

Като млад и идеен екип се стремим ежедневно да надграждаме нашите услуги и критерии за качество и успех.

Какво казват клиентите за нас

“Мога единствено положителни неща да кажа за работата с вас. Гъвкави сте, винаги в добро настроение, готови да помогнете.

Може да се разчита на вас за срок и качество на изпълнение!”

Антон Ганчев / marketing materials supervisor CCHBC Bulgaria

“Да се работи с Вас е истинско удоволствие! Проектите се движат с лекота и нямаме притеснение относно добрия краен резултат. Ако възникнат препятствия в процеса на работа, вие съумявате да ги решите бързо и с професионализъм. Надявам се на още много съвместни проекти заедно!”

Кристина Бакалова / Trade Marketing Brand Manager TYMBARK Bulgaria EOOD

„През 2019 г. стартирахме нашето партньорство, като не очаквахме, че неодушевен продуктов дисплей може да има индивидуалност и характер. Точно такъв се оказа дървеният дисплей за бърбън Maker’s Mark. Оттогава работата ни с Квадрат Дизайн като предпочитан партньор е с постоянно доказано качество. Техните изделия отговарят на световни изисквания и проектите им са създадени и изпълнени от професионалисти. Препоръчваме всеки аспект на тяхната професионална работа: от творческия процес, през използваните материали, до сроковете за изработка и коректното ценообразуване.“

Максиъм България ЕООД
What we do

Защо ние?

ЕКО дизайн
Предлагаме устойчив метод за налагане на “зелените“ тенденции при крайните точки на продажба.
Креативност
Осигуряваме професионално производство на индивидуални и серийно произведени изделия.
Прецизност
Продукти от гарантиран възобновяем материал, изработени на машини с висока прецизност.
Сигурност и качество
Гарантираме най-доброто съотношение между цена и качество.
Canon 135GT

Бъдещето е тук

Canon 135GT работи с UV-LED базирани мастила с GreenGuard Gold сертификат, приложим навсякъде. Широкоформатен плоскопечатащ UV-LED принтер, най-новото попълнение от последното 5-то поколение на Arizona семейството, представено през юни 2021г.

Вярваме в разработването и производството на продукти по устойчив начин и предоставянето на услуги, които подкрепят клиентите в усилията им да намалят собственото си въздействие върху околната среда, като същевременно се възползват  и от отличната обща цена на себестойност и качество на печат. Инвестицията е част от визията ни за устойчиви бизнес решения.

 

Квадрат Дизайн ЕООД поддържа застраховка “Обща гражданска отговорност на юридически лица и Отговорност за продукта” в случай на възникнали вреди, причинени на трети лица от всеки наш произведен, продаден, доставен, инсталиран продукт.

Допадаме ви? Очакваме ви!

Свържете се с нас, за да започнем работа заедно!