Квадрат Дизайн предлага Дизайн, Проектиране и Производство – цялостно обслужване при създаването на рекламни стелажи от шперплат и дърво.

Контакти

град Провадия 9200
+359 898 390 930
+359 895 454 407

Последвайте ни

Телефон: +359 898 390 930
Пишете ни: office@squaredesign-bg.com
Новини

Широкоформатен плоскопечатащ UV-LED принтер, най-новото попълнение от последното 5-то поколение на Arizona семейството, представено през юни 2021г.

Моделът е Canon 135GT и се характеризира с най-новите възможности в технологията. 

Печат с неизменно високо качество за невероятни и безупречни фотореалистични изображения със страхотни цветове и най-доброто бяло досега от сериите на Canon.

Уникална VariaDot технология – Променлив размер на капките от 6 до 30 пиколитра, което позволява възпроизвеждането на по-фини детайли, плавни градации и равномерни плътни цветове. 

Може да печата върху всякакъв материал с равна повърхност и дебелина до 50,8 мм.

Гарантираме качествен печат върху твърди и гъвкави медии, като шперплат, ЛПДЧ, МДФ, различни видове дървесина, закалено стъкло, еталбонд, коматекс, пенокартон, плексиглас, вералит, PVC фолио, винил и други.

Canon 135GT работи с UV-LED базирани мастила с GreenGuard Gold сертификат, приложим навсякъде.

Вярваме в разработването и производството на продукти по устойчив начин и предоставянето на услуги, които подкрепят клиентите в усилията им да намалят собственото си въздействие върху околната среда, като същевременно се възползват  и от отличната обща цена на себестойност и качество на печат. Инвестицията  е част от визията ни за устойчиви бизнес решения.